Annons

Min A/W 2016.

A:W 2016 -Josefin Hååg

Hej på er och hej ny säsong! Jag är alldeles besatt av den här färgskalan inför hösten. Just nu är inget vackrare än combon senap, ockra, oxblodsrött, brunt, mocca, terrakotta, vinrött, kaffe och alla nyanser av beige, till det så mycket materialkänsla som möjligt.

Annons

Försöker så gott det går att få in hela denna ljuvliga skala i lägenheten, den känns så varm och omfamnande på något vis och lätt att älska och leva med. Sensommar och höst är enligt mig det bästa på hela året så min tid är nu!

Hoppas ni alla haft en fin sommar! Jag saknar redan mina lediga sommardagar men är heller inte en av dem som sörjer att årstiden börja lida mot sitt slut utan längtar tvärtom mot månaderna som komma skall. Jag är aldrig den som klagar på mörker och kyla utan älskar att få klä mig i lager, tända ljus varje kväll, dricka rödvin för att hålla värmen och ta se naturen i sin vackraste skrud. Så bring it on.

Hi there and hi new season! These are my favorite colors and color-combinations for fall. Just love these earthy tones. I hope you all had a great summer! I really enjoyed my holiday and I sure will miss all of those laid back days but I also welcome fall with open arms since it’s my favorite season of the year! I don’t mind the cold and dark and cant wait to dress in layers, drink read wine to keep warm and light candles every night. 

Pictures from Yvonne Koné, Autumn news from Hope, Studio Oliver Gustav, Pinterest

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera
SENASTE FRÅN RESIDENCE