Annons

Fredags mix.

Stranger Things -josefinhaag.residencemagazine.se .

Att längta hem till en serie man följer är enligt mig bästa tänkbara vardagslyx. Jag är väldigt selektiv när det kommer till serier och inte den som tittar på allt, hittar jag något jag gillar brukar jag dock titta om och om igen, tror jag sett alla säsonger av Bron och Downtown Abbey 4 gånger minst.

Annons

Kanske inte helt normalt, jag vet, men ibland när en serie är slut kan jag sakna den så mycket att jag måste se om den direkt. Min senaste besatthet är Netflixs Stranger Things. En serie jag avfärdade först pga det övernaturliga temat, men efter första minuten på första avsnittet var jag fast. Jag har redan hunnit se den två gånger och jag kommer se den igen, var så säker. Den må ha övernaturliga inslag men den är också så mycket mer än det! Jag älskar allt med den här serien. De fantastiska skådisarna (pojkarna och Eleven alltså, ni kommer förstår vad jag menar om ni tittar), musiken (!), Winona Ryder som Wills mamma, Polischefen, och den krypande känslan i alla avsnitt –  allt! Se den!  Trailer finns här. Var beredd med kudde att hålla för ögon eller pojk/flickvän att hålla hand med…

Stine Goya: Kähler- josefinhaag.residencemagazine.se

Det här är ju knappast en nyhet längre men jag bara älskar färgerna i dem här bilderna och vaserna likaså. Ett samarbetet mellan danska modeskaparen Stine Goya och inredningsföretaget Kähler. Hur fint som helst.

Hope + bomber jacket -josefinhaag.residencemagazine.se

Jag älskar att kombinera byxa och knälång klänning, det är bara så fint! Här i Hopes fina höstfärger. Jackan med Not Jour Baby texten att kombinera med – Ja tack!

Mia E Göransson-josefinhaag.residencemagazine.se ,

På söndag mellan 11-16 har G-Studion i Gustavberg Öppna ateljéer. Då får man möjlighet att besöka konstnärernas verkstäder och ateljéer och titta på allt fint dem skapar. Bl.a brukar några av mina favoriter Carina Seth Andersson, Anna Lerinder, Jonas Lindholm och Mia E Göransson hålla öppet. Hoppas på att själv ta mig ut på söndag så jag kan kika närmare på den här ljusstaken som Mia la ut på sin instagram för ett tag sen. Kärlek vid första ögonkastet!

Bilderna ovan från Mia E Göranssons instagram

Ha en fin Fredagskväll och en helg!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera
SENASTE FRÅN RESIDENCE