Annons

At six hotel.

At-Six-Deluxe-room-750x465 At-Six-Juniorsuite-2-750x465

I Mars nästa år öppnar nya designhotellet At Six på Brunkebergs torg i Stockholm. Jag älskar att bo på vackra hotell när jag reser och ser det som en viktig del av upplevelsen och inte bara ett ställe att sova på.

Annons

Dessutom bor jag gärna på hotell i min egen stad när jag vill fira något lite extra, så jag ser verkligen fram emot öppning. Älskar den lyxiga känslan som beskrivs och syns i bilderna!

In March next year a new design hotel called  At Six opens on Brunkebergs square here in Stockholm. I love staying in beautiful hotels when i travel and I really like to do that in my own town as well when celebrating something special. Looking forward to the opening. I love the luxurious feel that is described and shown in the pictures! 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera
SENASTE FRÅN RESIDENCE