Annons

Aj Otto stoneware limited edition.

Aj Otto stoneware limited edition 2 :josefinhaag.residencemagazine.seAj Otto stoneware limited edition 1 :josefinhaag.residencemagazine.seAj Otto stoneware limited edition 3 :josefinhaag.residencemagazine.se

Jag älskar vacker keramik och är otroligt dålig på att stå emot när jag hittar det där som känns lite extra i magen om jag har råd att unna mig. När jag såg den begränsade upplagan av Framas Oj Otto stoneware kände jag ett sånt där välbekant ha-begär…

Annons

Jag har några exemplar av de svarta i form av skålar, koppar och den fina kannan men jag tror att jag måste försöka få tag på några av dessa vackra skapelser att pryda nya hyllan i köket och framtida dukningar med. Enkelheten i formen, den matta glasyren och den sandiga färgen men svarta prickar är absolut perfekt! Finns i Framas butik i Köpenhamn och Kollekted By i Oslo.

 1,Kollekted by instagram 2, Framacph instagram, 3, kindofcamila instargram 

I love the limited edition of the Aj Otto stoneware from Frama! I hope I can to get my hands on a couple of these beauties. Right now they can be bought in Framas shop in Copenhagen and Kollekted By in Oslo. 

LÄS OCKSÅ

(0)
(1)

Kommentera
SENASTE FRÅN RESIDENCE